GRATIS KONSULENTTIME
Lad os kigge på jeres Google Ads., og bestem selv efterfølgende, om I ønsker at forsætte!

  • Øg kvaliteten af jeres besøgende

  • Opnå billigere klikpriser

  • Få flere konverteringer

  • 100 % gratis og uforpligtende

PRØV OS AF, MED 4 NEMME STEPS!

HELE PROCESSEN

Første step, er at evaluer jeres nuværende data. For at gøre dette, skal vi have adgang til jeres Google Ads. og Analytics. Se mere om dette i nedenstående punkt. Når vi har fået adgang, vil vi udfører den første evaluering samt tage en kopi af jeres nuværende data, så vi har noget at sammenligne med senere.

Herefter udarbejder vi en evaluering og et oplæg, så I har en god forståelse for hvad der skal laves, og hvilke resulter vi forventer heraf. Hvis I ønsker at forsætte, sættes der nogle KPI’er op, som er vores målsætning.

[fusion_faq filters=”no” featured_image=”” cats_slug=”gratis-gennemgang” exclude_cats=”” orderby=”menu_order” order=”DESC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”1″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”18″ icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”#e75c23″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

100 % GRATIS OG UFORPLIGTENDE KONSULENTTIME

HVAD FÅR I?
Vi starter med at lave en evaluering på jeres Google Ads. data. Derefter tages der en kopi af jeres nuværende data, så vi har et sammenligningsgrundlag. Dette gælder flere parametre, som antal klik, CTR raten, konverteringer og meget andet.

HVORDAN GØR VI?
Vi starter med at optimer de vigtigste indstillinger, så vi kan fremvise en positiv fremdrift i jeres data. Dette kan være fravalg af visse søgeord, mobilenheder, demografisk data og meget mere.

HVEM ER VI?
Zebrano har udelukkende arbejdet med Google produkter, i godt 15 år, og er certificeret i både Google Ads. og Google Analytics. Vi har mange glade kunder, og kører ikke med lange bindingsperioder, da vi fortrækker at have vores kunder, fordi de selv ønsker at være hos os!

Find dit 10 cifrede Google Ads. ID i top højre hjørne på din Google Ads. konto