SÆLGER SØGES TIL MALAGA/SPANIEN
Vi søger en sælger til opstart af ny salgsafdeling, med salg af digitale ydelser, i solrige Malaga!

  • Grundløn på € 2.000,- pr. måned

  • God provisionsordning

  • Hjælp til flytning

  • Grundig oplæring

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Vi forventer du har en vis forståelse for nettet, herunder Sociale Medier, Google med mere. Der vil være en grundig oplæring, hvor du får viden om især Google værktøjerne, og hvordan den digitale marketing hænger sammen. Yderligere skal du gerne have erfaring med salg i en eller anden form.

Stillingen er i Malaga, i Spanien, hvor der er 300 solskindsdage om året, Så du skal være klar til at flytte hertil, hvis du ikke bor i Spanien i forvejen. Vi hjælper dig hele vejen, fra afgang fra Danmark, til bolig, juridiske papir med mere. Alle udgifter er selvbetalt.

Vi har 15 års erfaring med online marketing, så der er masser vi kan lære fra os. Så kunne du tænke dig at arbejde med online marketing, og bliver bedre inden for dette fag, kunne denne stilling være noget for dig.

LØN
En god grundlønnen på euro 2.000,-, med mulighed for provision – som set i forhold til Spanske lønninger, er virkelig godt.

HJÆLP HELE VEJEN?
Vi hjælper dig hele vejen, fra en evt. flytning fra Danmark, til Spanien. Yderligere hjælper vi med alle juridiske papir, som NIE nummer, bank med mere.

HVOR SKAL VI HEN?
Vi skal ud over stepperne, så det bliver en hverdag med masser af fart og udvikling.

ANSØG I DAG!