REFERENCER

Visma: Charlotte Hertz
Marketing konsulent

Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med Zebrano omkring vores Google AdWords. Vi har tidligere prøvet andre lignende udbydere, men først med Zebrano har vi fået godt styr på Google annonceringen.

Vi får rapporter hver måned, så vi kan følge med i udviklingen af vores søgeord. Derudover er det altid muligt, at få support fra Zebrano og få tilrettet kampagnen efter vores ønsker. Vi kan varmt anbefale Zebrano til andre.

Nilfisk: Jesper Brunholm
Nordisk Markedschef

Vi valgte i 2009 at indlede et samarbejde med Zebrano omkring markedsføring på Google af vores 2 professionelle brands Nilfisk og Nilfisk-ALTO i den nordiske region.

Zebrano har ydet en professionel service og rådgivning, der klart har udvidet vores udbytte på Google – og ikke mindst har de ydet et betydningsfuldt support arbejde overfor vores samarbejdspartnere i hele regionen.

NCC: Martin Liechti
Webansvarlig

NCC’s anlægsenhed for rørteknik ønskede at opnå større online synlighed og samtidig forsøge at tiltrække B-t-B-kunder via Google.

Det er, takket være et kompetent og professionelt samarbejde med Zebrano, lykkedes dels at øge trafikken til udvalgte ’landingpages’, dels at opnå henvendelser fra mulige kunder, hvoraf nogle er blevet til konkrete ordrer.

Ud over at tage sig af det tekniske bagved bidrog Zebrano desuden med råd og vejledning til godt indhold, både i annoncer og på hjemmesiden

Miele: Michael Sørensen
Chefkonsulent

Da Miele for nogle år siden havde brug for en samarbejdspartner i forhold til Google faldt valget på Net-effekt, som i dag er Zebrano. Det har vi ikke fortrudt.

Det er tydeligt at Zebrano ved hvad de taler om og vi har i hele perioden fået en professionel rådgivning og behandling. Vi har fuld kontrol over de Google Ads. aktiviteter vi driver sammen med dem og de er altid klar med en professionel support.

Icopal: Louise T. Ahrendsen
Digital Manager

Vi har efterhånden samarbejdet med Zebrano omkring vores Google annoncering et års tid og med forrygende resultater.

Med relativ få ressourcer er vi blevet særdeles synlig på Google, hvilket afspejles i trafikken på vores hjemmeside. En anden ting er den support Zebrano yder – en service som vi altid kan regne med.